Sayangku~

Selasa, 29 Januari 2013

Promo Page FB & Twitter Sendiri



Huaargghhh !! Serius 2-3 hari kebelakangan ni rasa malas je. Nak buat ape pun takde mood je rasa..
Why ?? Why ?? Duhhh~ Bosan ler kalau camni je..http://www.emocutez.com

Alahai.. Ape kesian benor tajuk entri kali ni ?? Yelah, dah lama sangat Zhura create page dan sign up Twitter semata-2 sebab blog tapi member cume seciput je. So,Zhura nak ajak korang semua untuk like dan follow mana yang patut okeh.. Actually, page Zhura tu adalah butik Zhura. Zhura berniaga secara online sekarang ni. Jom ler belek-2 katalog yang ada.. Kot ade yang berkenan ke. Hihi..

Follow Twitter sini
Like Page butik sini

Antara pakaian yang Zhura jual:

PASHMINA SATIN TONE




PEPLUM










TOPS







5 ulasan:

  1. Moga terus berjaya usahawan muda..

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah.. Trima kasih,Dr Aisyah.. :)

      Padam
  2. macam memang ada yang berkenan jer...ekekekeke...nanti balik ghumah kita like...skang tengah keje la adik... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha.. Orait-2.. Kalo sis na tengok,kt fb zhura pun ade byk lg collection.. :)

      Padam
  3. Segmen nh Best . Boleh pilih-2 Hadiah pulak .. eii suka nya !! haha apa lagi tunggu ? Cepatlah Join . Nanti Terlambat :) dan Hadiah akan bertambah jika melebihi 200 Orang !!! Cepat Sebelum 30 March !! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    BalasPadam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~