Sayangku~

Jumaat, 7 Disember 2012

Cik Lyeen's Giveaway

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim,


So,kali ni Zhura na join Cik Lyeen's Giveaway pulak. Nampak ta banner yang kiut-miut di atas ni? Kiut la sebab ade pix bebear okeh.... Giveaway Cik Lyeen ni ta kurang hebatnya,hadiah-2 boleh tahan gojes. Congratulation,dear sebab berjaya anjurkan Giveaway yang pertama! Walaupun ini yang pertama tapi sudah mendapat sambutan hangat. Welldone,Cik Lyeen! =)
Okeh,syarat-2 Giveaway ni semua Zhura da follow. (Jujur ni.. Tengokla muka jujur Zhura ni.. =..=)
 Member pown ade 32 orang je,jadi Zhura dapat tag sebanyak 32 orang jelah. 
(Segan kot...Member sikit sangat. U.U)
Member-2 Zhura yang lain kalau nak join,boleh melancong ke belog Cik Lyeen okeh.
Kat bawah ni antara hadiah-2 yang bakal Zhura menangi. Hahaha.. Takdela. Antara hadiah-2 Giveaway ni:

Hadiah-Hadiah
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
 Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner
*Gambar korang boleh klik sini. <-----
Kategori Hadiah
2 Peserta bertuah
2 Top Referral
2  Entry tag paling banyak
2 Entry paling banyak komen 
2 Entry hebat, comel, bergaya macam cupcakes! HAHA. (<--- Ayat ni Cik Lyeen yang kata,bukan Zhura kata okeh. Hohoho~)

Member-2 yang nak join tu,Zhura wish semoga good luck keh. Daaaaa~~
Mangsa-2 tag Zhura. 
10.Syiffa
13.Haffiz
22.Abhamz
24.E-zati
29.Elia
32.zeeQa
*Selepas berhari,bermalam.. Done !!!*

14 ulasan:

  1. assalamualaikum,
    salam cupcakes...

    Thanx sebab join GA Lyeen..:D
    U olls boleh bw kat peserta lain2 untuk kumpul komen paling banyak ok..:D

    Link: http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Happy blogging and good luck..:D

    BalasPadam
  2. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  3. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    BalasPadam
  4. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  5. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    BalasPadam
  6. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama , kumpulan 1 , cupcake chocolate ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    BalasPadam
  8. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    BalasPadam
  9. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~