Sayangku~

Isnin, 17 Disember 2012

"Photo Contest : Be Yourself ! by Hanna Nabiella"




Tadaaaa~ Nampak tak gambar yang kiut-miut kat atas ni ? Siap ada rabbit lagi tu. Comel,kan ? Nak tahu siapa yang empunya rabbit di atas ni ? Tadaaaa~ Cik Hanna Nabiella yang punyalah ! So,buat julung kalinya,Cik Hanna Nabiella kite membuat contest yang diberi nama "Photo Contest : Be Yourself ! by HannaNabiella". Korang kalau nak join boleh klik je pada gambar di atas ni. Cara-2 dan hadiah-2 pun boleh rujuk di belog Cik Hanna Nabiella okeh..http://www.emocutez.com  
Yang bawah ni Zhura punya..http://www.emocutez.com 






http://www.emocutez.com"Jangan mengingati kenangan dengan kesedihan, Jangan melangkah ke hadapan dengan ketakutan. Tapi lihatlah sekeliling dengan kesedaran dan keberanian."http://www.emocutez.com









15 ulasan:

  1. laa, da kawen rupe nye,.,nice pict !
    btw, thnks sbb sudi join ! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi..Da kawen da.
      tQ,Hanna.N ur welcome. ^_^

      Padam
  2. hai …dari segment yang same^^good luck yer..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    BalasPadam
  3. all the best:) , follow u here ! ^^, anddd,congratulations !

    BalasPadam
  4. hye :)

    dari contest yg sama,jalan-jalan sini sekejap.
    btw, gud luck.

    http://mrssenget89.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    BalasPadam
  5. assalamualaikum, salam kenal dari segmen hanna

    *singgah, follow & klik2 kat sini :D

    jom singgah jcb,
    http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    BalasPadam
  6. Hai alja datang dari contest yang sama !! :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    BalasPadam
  7. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    BalasPadam
  8. lawa gambar :)
    good luck jugak tau =)

    BalasPadam
  9. hye akak. dah follow akak balek.

    BalasPadam
  10. http://www.kisahemasputih.com/2012/12/photo-contest-be-yourself-by-hanna.html

    dri segmen sama.. :)

    done follow here

    BalasPadam
  11. salam knjngan dari segmen yng sama.. :) maaf ye lamabt follow sini.. :)

    goodluck..dah kawin rupanya dia..tahniah.. ^_^

    BalasPadam
  12. Hai. Datang visit blog gorgeous ni. Dari GA yang same (:

    http://superman-z.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    Jom baca e-novel (:

    http://mia-ziqri.blogspot.com/

    *Done follow (:

    BalasPadam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~