Sayangku~

Khamis, 6 Disember 2012

Story of today


Zhura baru balik dari Banda Hilir,Melaka.. Semua hutang-piutang da siap dibayar. Lego hati den.. Tinggal na shopping-2 beli barang dapur je. Sabtu ni plan nak pergi shopping mana ta tahulah.. Malas na fikir lagi,penat keluar tadi ta hilang lagi. Balik je terus rendam baju,esok pagi boleh basuh.. Da 2 minggu ta basuh baju. Huhuhu~ Sapu-2 sampah,basuh-2 pinggan.. Ni baru ler dapat ngadap komputer. Ni pown Zhura takde idea na post ape.. Oh,tadi Zhura ade singgah Kota A'Famosa. Ramai gak orang kat sane.. Yelah,tongah cuti sekolah. Banda Hilir tu takkan diam siang dan malam selagi musim cuti sekolah ta habis. Zhura malas na snap picture sebab jalan-2 pown sorang diri je.. Kang orang kat situ kate Zhura syok sendiri plak. Hahahaha... Singgah Banda pown jap je,na cap untuk Incik hubby. Yelah,kepala dia da botak abes gara-2 Zhura.. Kelmarin,dia minta tolong Zhura kasi samakan rambut dia guna mesin shave. Zhura yang tak pandai ni pown dengan lagak pro,mesinlah sikit betul-2 kat tengah-2 kepala dia. Zraapp !! Hamek kaw ! Bukan sama-rata lagi dah,dah betul-2 botak kat tengah kepala dia.. Bhahahaha... Nak tak nak,terpaksa ler botakkan kepala dia. Tihihihi.. I'm so sorry,Incik hubby. RM10 duit upah keno bayor gak okeh. =p

Oklah,Zhura na pergi main Chuzzle jap. Kejap lagi,InsyaAllah sambung lg. Daaaa...

2 ulasan:

  1. Balasan
    1. Cuti sekolah ni dtgla Melaka.Mandi laut kasi hitam kulit. =p

      Padam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~