Sayangku~

Isnin, 17 Disember 2012

"Jom Join BLOGLIST JANUARI 2013 AYUINSYIRAH"


Kali ni Zhura nak join Bloglist Januari 2013 AyuInsyirah.. Amboiii.. Belum lagi habis bulan Disember 2012,dah prepared nak masuk bloglist untuk next year ek. Hihihihi...http://www.emocutez.com  Takpe,takpe.. Sediakan payung sebelum hujan. *Takde kene-mengena pown* 
Memandangkan Zhura belum bersedia lagi nak buat contest,segmen,giveaway dan sebagainya,Zhura dengan rendah dirinya joinlah mane-2 yang patut. Beramah-mesra dulu dengan beloggerian yang lain,timba ilmu berbelog dan sebagainya. Tak rugi pun,kan?http://www.emocutez.com  Okehla,Zhura harap belog Zhura tersenarailah dalam bloglist Ayu Insyirah nanti. InsyaAllah.. 

2 ulasan:

  1. Eira follow sini..
    dari segmen yg sama..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/12/jom-join-bloglist-januari-2013.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq follow.. Zhura da follow blik. :)

      Padam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~