Sayangku~

Jumaat, 21 Disember 2012

End Year Giveaway by Princess1405


Yeayyy !!! Zhura dapat lagi jemputan GA and of course ler Zhura join kan. Rugi I cakap dengan U kalo ta join GA kali ni. GA ni dikelola oleh Princess1405 dan hadiah-2nya mablessss uuuu..... Syarat-2nya semua Zhura da follow. So,kalo uolls na join GA ni,just klik jer banner atas ni. 
Banner yang kiut-miut,ade gambo bebear.. Hihi
Kali ni Zhura na tag nama Cikji dan Hanna Nabiella. Hehehehe..
Cepat taw join sebab tarikh tamat pada 27/12/2012 okeh.

7 ulasan:

  1. nt kalau ada ms cikji join yerr.
    mekaseh tagg :)

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Thanks sebab sudi join First End Year GA saya. Pemenang akan diumumkan esok. saya akan singgah lagi esok untuk memaklumkan hadiah apa yang korang dapat :)

    Jangan lupa support mereka juga : http://izzam4eva.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

    BalasPadam
  4. nak header free x?hehe..PM sponsor nie kat fb eh..bg la detail sikit header nak macam mana. pastu kalau nak letak gambar, bg link gambar tu..kalo boleh, gambar dah ditransparent la

    https://www.facebook.com/maisarah.azmi.54

    BalasPadam
    Balasan
    1. Header free na tapi akak ta tau na yg cmne utk sesuaikn dgn blog akak.Na bt gmbar transparent pun lom katam lg.tq ye dear..:)

      Padam

~Terima kasih awak sebab sudi komen. Sila datang lagi~